Insåg precis att det är min namnsdag idag. Fick därmed 50 kr från CDON som jag utnyttjade på att köpa lite disneyfilm. De sista klassikerna jag inte hade, så nu är min disneyklassiker hylla fylld snart. Jag älskar disney och det är väl mitt jag samlar på. Alla har väl någon last antar jag?
På tal om samlar så är jag sugen på att rensa lite och sälja bort lite saker. Jag får såna perioder ibland, när jag bara vill sälja bort något för att jag tröttnat på saken.
Brukar ni sälja saker?

Fb-Button

8 kommentarer

  1. Grattis på namnsdagen 🙂 Så du har me 2 namnsdagar jättetätt 🙂
    Disneyfilmer e ju jättebra ju 🙂
    Ja har rensat bort lite kläder som ja tänkte försöka sälja lite billigt men de värsta e ju att frakten inte e så billig :/
    Du kan väl me försöka sälja dina saker här på bloggen? 🙂

    1. Sarah – Tack 😀 . Ja hehe mina båda har jag samma vecka 😉 . Visst är disney bra jag älskar det. Kanske skulle prova det 🙂 . Har aldrig haft bloppis men man kanske skulle prova :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: