Trevliga dagar

Jag och William åkte som sagt till Furudal och Orsa igår, det blev lite Yra och mys med familjen. Idag gick vi ner till mormor och åt frulle och begav oss sedan upp till min moster. Där satt vi och pratade tills vi begav oss ner på Orsa igen och tog bussen till Mora. I Mora fick vi vänta 20 min på en buss som skulle gå prick när vi kom fram, dessutom var busschauffören samma suriga människa som körde till Mora från Falun runt jul som jag blev så sur på när hon skällde ut mig för att dom tagit bort en hållplats som var utpekad på tabellen! Som de var mitt fel liksom, hon hade idag mage att efter 20 min muttra för att vi klev på och köra i väg som en galning så William nästan ramlade! Förutom de skällde hon ut en stackars gammal dam för hon råkat missa plingai tid. Jag menar en gammal människa har inte samma reflexer som unga. Såna som den där människan borde byta jobb.

Väl hemma åkte William och badade med Björn i dammen i Kniva, jag satt kvar hi bilen. Sen åkte vi till Willys och handlade lite god mat Björn lagade i ordning. Vi sover hos Björn inatt så imorgon och på lördag lär jag se veckans avsnitt av mina serier som jag missat denna vecka.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Trevliga dagar

 • 27 juli, 2012 at 12:21
  Permalink

  Usch för såna människor som borde byta jobb. Man undrar ju om dom inte har någon självinsikt..

  Reply
  • 28 juli, 2012 at 22:55
   Permalink

   Sarah – Verkligen, förstår inte varför vissa tror sig ha rätten att förstöra andra människors dagar 🙁

   Reply
  • 28 juli, 2012 at 22:56
   Permalink

   Nett – Verkligen, förstår inte varför vissa väljer de jobb de har? :S

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: