Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

På badande stränder.

Vi åkte och badade idag som syntes i tidigare inlägg. Jag trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl det där med bad är inte min grej. Men jag har i alla fall fixat året första dopp och jag känner mig faktiskt ganska ”nöjd” med saken. Vi tog Mc donalds som middag idag, men nu får det vara slut på att äta ute känner jag imorgon ska jag laga någon god sallad till middag för jag är sjukt sugen på sallad. Grekisk-sallad framför allt, jag älskar oliver och fetaost.
Insåg efter mitt ballerina skoköp att dom faktiskt är riktigt sköna! Jag blev imponerad för jag har trott att dom varit obekväma i alla år, men dom funkade ju absolut att traska runt i skor. Bättre än mina högklackade jag hade idag, fick sånt jävla skoskav att jag ville kupera av mig fötterna! Jag fixar inte högklackat, otroligt snyggt men så jävla obekvämt sen är högklackat ganska onödigt för min del, jag är 172 lång liksom, vad fan ska jag med högklackat till då? Jag blev längre än Björn i dom och han är 185…

Här kommer lite bilder, vissa fick dålig skärpa men jag är ändå ganska nöjd med dom det är liksom ”naturligt”.

En liten brygga.

Kritvita ben.

En sko

Det bästa jag gjort!

Ett bad.

Glädjerop!

Lyckorus

Jump for Joy

Wiii!

BOMBEN!

Plask!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: