Vi åkte och badade idag som syntes i tidigare inlägg. Jag trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl det där med bad är inte min grej. Men jag har i alla fall fixat året första dopp och jag känner mig faktiskt ganska ”nöjd” med saken. Vi tog Mc donalds som middag idag, men nu får det vara slut på att äta ute känner jag imorgon ska jag laga någon god sallad till middag för jag är sjukt sugen på sallad. Grekisk-sallad framför allt, jag älskar oliver och fetaost.
Insåg efter mitt ballerina skoköp att dom faktiskt är riktigt sköna! Jag blev imponerad för jag har trott att dom varit obekväma i alla år, men dom funkade ju absolut att traska runt i skor. Bättre än mina högklackade jag hade idag, fick sånt jävla skoskav att jag ville kupera av mig fötterna! Jag fixar inte högklackat, otroligt snyggt men så jävla obekvämt sen är högklackat ganska onödigt för min del, jag är 172 lång liksom, vad fan ska jag med högklackat till då? Jag blev längre än Björn i dom och han är 185…

Här kommer lite bilder, vissa fick dålig skärpa men jag är ändå ganska nöjd med dom det är liksom ”naturligt”.

En liten brygga.

Kritvita ben.

En sko

Det bästa jag gjort!

Ett bad.

Glädjerop!

Lyckorus

Jump for Joy

Wiii!

BOMBEN!

Plask!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa