Jag åkte upp till Rättvik igår för att vara chaufför i Björns limousine vilket var lite av ett misstag eftersom jag under hela dagen gått och slängt kläder på hög i mitt sovrum och haft ångest och inte ville gå ut för jag helt enkelt kände mig ledsen. Jag blev dock övertalad av Björn som i all välmening menade att det kan vara skönt att komma ut. Jag valde därmed att dra upp luckan och säga att jag inte ville prata med någon på kvällen mer en nödvändigt för jag helt enkelt kände mig ledsen, jag orkade inte vara social. Det kändes lättande i några minuter vid ett par tillfällen sen kom ångest drypande över mig. Kan inte riktigt förklara varför det är så just nu, men under vissa perioder orkar jag inte ha nya människor i mitt liv och vara öppen och glad det går bara inte. Men jag tror eller snarare vet att så fort jag börjar jobba om 1 vecka och 2 dagar kommer saker kännas så mycket bättre. Jag vill känna mig behövd och arbeta det här med att gå runt utan sysselsättning har inte alls varit den ”sköna” och uppvilande stund jag trott. Just nu kanske jag ska koncentrera mig på att bara se framemot jobbet och att lätta upp hjärnan lite, det ska bli skönt när fullfokus ligger på jobb, familjeliv och att bara tänka på mig själv.

Det var i alla fall trevligt annars, Rättvik är fint och jag fick beröm för min bilkörning, fick till och med höra att jag hade talang så det tog jag som en komplimang, kom hem halvfyra och somnade ganska omgående, sov till runt 11 och har varit trött sedan dess. Känner mig bakis fast jag inte drack något annat än cola light och kolsyrat vatten igår.

Björn fixade falafel idag, köpta då men så goda. Jag älskar falafel (saker med bönor överhuvudtaget) och skulle gärna vilja ha lite recept på sådant om ni har?

Hej

 

8 kommentarer

  1. Fin du är!
    sv: Ja verkligen! Vad är falafel egentligen? Har aldrig ätit det haha. Dessutom har jag alltid trott att det uttalas ”falla fel”, av någon trög anledning.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa