Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Betygsatt examensarbete!

Så grymt skönt!
Nu är examensarbetet betygsatt och klart, examinatorn har varit på semester så därmed har jag väntat hela sommaren på betyget men nu så! UNDERBART! En sten lyftes från mina axlar och det känns toppen.

Förutom det fick jag schema för nästa vecka och anställningsbeviset för jobbet. Det känns bra att börja gå mot ljusare perioder i livet, jobb. Jag längtar så efter att få lön! Bara tanken på att ha pengar och slippa tänka så himla mycket känns perfekt, jag har levt på studiemedel och extrajobb i flera år. Äntligen ska jag leva på lön utan att tänka på alla ”jag måste läsa den boken”. De enda böcker jag måste läsa är romaner och annat som inte är speciellt ansträngande det känns toppen!

10 Comments

  1. Härligt! 😀

    svar: Jag är ju inte fast anställd där utan jobbar extra, så kommer troligtvis få fortsätta jobba extra där när det behövs! 🙂

  2. Så skönt att det är klart! 🙂

    Och böcker jaa.. jag orkade knappt läsa vanliga böcker heller ett tag efter.. även om suget fanns där.

    1. Annika – Är precis så, jag vill börja läsa men känner att suget ligger på annat håll. Men det kommer garanterat tillbaka intresset för litteratur finns där lite dolt just nu men jag älskar ju böcker även om jag segar för stunden ;). Men efter flera år i böckerna får man nog känna så ett litet tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: