William sitter och mummar på Idas sommarvisa i hallen på väg upp till bästisen. Jag ska strax ta mig en dusch. Börjar få lite nerver som hoppar nu, det är bara 2 ynka dagar (ej medräknat denna dag) tills jag börjar mitt jobb. Smakar på orden!

Jag förstår nog inte riktigt att jag börjar jobba så snart, att jag är färdig finito liksom. Jag längtar efter måndagen när jag kliver av bussen och går mot entren på jobbet. Att gå innanför dörrarna och börja jobba, JOBBA på riktigt. Tjäna pengar, ha en inkomst, träffa barnen, lära mig yrket. Det ska bli toppen, förutom de börjar Rockstad Falun på torsdag så nästa vecka kommer bli intensiv, kul och GIVANDE!

Som sagt borde jag duscha nu, Björn ska ta ut halv föräldrapenningsdag så han kommer hit vid tolvtiden.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: