Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Idag börjar William 2an

Blev en tidig morgon för William då jag börjar klockan 7,30 idag. Men vi kom upp och tog en höstmorgon promenad till Williams skola. Idag vid 9 har dom upprop och sedan har jag ett barn som går i tvåan.

20120822-065006.jpg

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: