Det slog en rejält trötthet över mig runt 14.30 idag när jag satt på A-lagsmötet jag trodde verkligen att jag skulle somna, hela vägen hem fick jag tvinga mig själv att hålla ögonen öppna. Det är väl många omställningar nu som sker, att gå upp tidigt, lära sig yrket och att träffa barnen. Det är tufft med alla namn och komma ihåg rätt namn på rätt barn och sen alla RUTINER som ska fastna det kommer ta tid, vissa saker lär man sig inte över en natt liksom. Men jag älskar jobbet!

Hur som helst hämtade jag en glad William på fritids och vi tog bussen hem till Björn. Medan vi var där drog det ett rejält regn, blåst och åskväder över Falun. Underbart att se och lyssna på och innan jag visste ordet av låg jag och powernappade på Björns soffa. Vi drog hem och nu ligger William, jag ska se på lite serier och sedan är det kväll igen!
Dagarna går sjukt fort, men imorgon har jag inget inplanerat efter jobbet så då ska jag städa och bara ta det lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: