Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Den första September 2012.

Alla har tjatat om att det är den första September idag så lär väl följa strömmen. Första September för mig innebär att jag snart jobbat i en hel månad, att hösten borde vara mer och mer på intåg och att det snart är tid för att fotografera fina höstfoton med William.
September betyder även att William fyller åtta om exakt en månad och två dagar så jag behöver således börja planera hans presenter.

Idag har jag sett klart de sista avsnitten av Hart of Dixie så nu är jag ikapp med den också. I veckan har både Pretty little liars och The secret life of the american teenager samt True blood gått på säsongsuppehåll. Men det är snart säsongsstart för flera så jag får nöja mig med att vänta in dem.

I september kan man tänka höst så nu är väl hösten här. Men jag hoppas det dröjer ett bra tag innan vi ser första snöflingorna falla från skyn, jag längtar nämligen inte speciellt mycket efter dem.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.