Idag har jag varit trött. Från det jag klev upp till nu, det känns som jag har något virus som tänkt poppa upp vilken dag som helst. Huvudvärk och ryggont, samt smärta i nacken. Det brukar börja så för mig, förkylningar och feber. Får väl se hur det artar sig har jag tur så fortsätter jag vara frisk.

William ligger i alla fall och sover och jag ska snart krypa mot sängen själv. Jag ser det som dagens mål, att få sova.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: