Jag står inte ut, i dag slog huvudvärken till rejält. Det bultade på så till den grad att jag kräktes in dagen. Det fanns ingen möjlighet att med det illamåendet gå till jobbet. Så efter att ha legat och plågats med citodon så ringde jag och bokade massage imorgon. Då kommer alla knutar att luckras upp som jag har i nacken och i ryggen.

Jag har sedan haft upp och ner med huvudvärken hela dagen. Det är först nu jag ens hade möjligheten att sätta mig vid datorn. Inläggen från tidigare idag var tidsinställda.

Blir i alla fall att jobba imorgon innan jag åker mot stan för att få min massage. Jag slutar 11:30 och har massagetid klockan 13:00 men det är okej, då hinner jag uträtta några ärenden innan jag ska få massage.

Efter en dag i soffläge och en eftermiddag med något bättre mående har jag druckit te, kollat på Svenska Hollywoodfruar samt även sista avsnittet på 13 reasons why med William. Det sista avsnittet var absolut hemskt, men jag trodde det skulle vara värre efter alla kommentarer från er. Har väl sätt för många sjuka serier antar jag, när man både kollat på Game of thrones och Outlanders kanske man inte blir lika påverkad även om händelserna i sig är hemska.

36 kommentarer

 1. Men fy vad jobbigt! Massage lät inte fel, det är du värld!!
  Såg också Svenska Hollywood fruar igår, helt sjukt vilka kommentarer som slängdes ur!!
  Har bara sett första säsongen av 13 orsaker varför, tyckte det var så tuff och jobbig serie.

  1. Ja det är inte det minsta kul :(. Ja blir bra imorgon när hon får pressa ut alla hårda knutar i ryggen.
   Men eller hur :-o, det där programmet alltså vissa är helt galna :-o.
   Jag tyckte om serien men förstår att den kan uppfattas som tung 🙂

 2. Men gud vad jobbigt med migrän… Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart. Hatar verkligen ont i huvudet, man kan inte göra något då känns drt som.. :/

 3. Stackars dig som har så ont och stökigt med huvudvärken. Håller tummarna för sig att massagen imorgon lättar upp dina knutar. Krya på dig nu.

  1. Ja det är inte så roligt :(. Känns ibland som att man inte vet vad man ska göra åt saken, eller det är väl egentligen bara att lida sig igenom detta. Får i alla fall massage imorgon så hoppas det lättar något.

  1. Jo jag har gjort röntgen förra året och åkte in och ut och gjorde tester. Allt är bra men lider av spänningshuvudvärk som övergår till migrän. Jag tar citodon när det är som värst och sedan går jag på massage relativt regelbundet :/

 4. Åh stackare de är verkligen jobbigt med huvudvärk ? Va skönt att komma iväg och få massage imorgon iallafall! Jag har väldigt mycket ont i nacke, rygg och huvud så har faktiskt tänkt prova de så hade varit kul att höra om de hjälpt dig! ☺️

  1. Haha alltså jag menar att huvudet slog till som att det slog tillbaka. Jag har knaprat tabletter i flera dagar ;). Till sist slog huvudet till med att ge igen för att jag inte tagit värken på allvar 🙂

 5. Massage är medicin för mig när jag har problem med min huvudvärk!
  Så fort jag fick massage så släppte det jätte mycket, alla knutor och alla spänningar försvann!

 6. Lider själv av huvudvärk när jag har stela axlar och nacke så den smärtan känner jag igen och jag hoppas att lite massage kommer göra det lite bättre 🙂

 7. Fy bubblan för huvudvärk som inte vill släppa.. 🙁 Har också migrän ibland och nu har min ena dotter också börjat få. Inte kul nånstans.. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa