Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En vacker värld.

20121016-162118.jpg

Lyssnar på Kent medan bussen tar mig hemåt. Det känns som livet kommer bära mig mot Falun med lättare steg än vanligt. I ska till Björn och äta middag, så nu ska jag hämta William så fort bussen tagit mig till Falun. Det är frisk höstluft och hösten har målat världen runt mig i många olika färger.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.