Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Pretty little liars halloween special.

Precis roat mig med att se Pretty little liars och längtar numera tills 8 januari eller ja 9 januari när det går att se den streamad igen. Längtar redan, absolut en av mina favoritserier verkligen. Så bra och jag älskar hela serien. Snygga kläder, spännande och väldigt mig. Men nu blir det ungefär 2 månaders väntan tills den börjar igen. Så länge får man vänta och längta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa