Dark Mode Off / On
Läraryrket

Jobb och bihålor.

20121025-070903.jpg

Har garanterat bihåleinflammation igen. Känner så igen skiten, man snyter sig till fördärvande. Så irriterande och man blir verkligen långt ifrån helpeppad av att snora och snörvla som ett fån hela tiden. Tur att jag bara jobbar till 13:45 idag och imorgon.

Annars är det lugnt men kallt, känns verkligen vilken tid på året som är på väg att komma nu… Finns roligare perioder verkligen men vad kan man förvänta sig när man bor i Sverige. Men jag tycker ändå jag har rätt till min åsikt, och min åsikt är att vintern suger!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: