Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Velande.

Velat fram och tillbaka om jag skulle skriva något idag, jag har inget intressant att berätta så kändes aningen värdelöst att skriva då men kan väl nämna något i alla fall. Har kikat på lite serier idag, och ska snart ge mig på två till. Sen blir det sängen. Är trött, går till sängs med en bok och imorgon är det FREDAG! Det blir perfekt känner jag fredag betyder att man går och räknar ner för de timmar som snart betyder helg. Imorgon är denna lovvecka slut men de känns okej. Nästa vecka är det 4 veckor tills första advent! Förutom det är det ju första November idag!

8 Comments

  1. Man måste ju inte skriva varje dag 🙂 Shit är det så nära till första advent.

    Svar: Jo jag frågade om hon såg vad det var för kön när jag gjorde UL men ungen knep ihop så gick inte att se. Ska man göra ytterligare UL får man bekosta det själv. Vilket jag förstått kostar närmare 2000 kr o det har vi inte råd att lägga ut för en sån sak känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d