Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Obama vann.

20121107-065405.jpg

Inte för att jag brukar intressera mig för världspolitik men jag kände ändå att Obamas politik är bättre för världen än Romney var/är.
Nog pratat om den saken, sitter på bussen och ska ha planeringsdag, och det är redan onsdag! Tycker veckorna har svischat förbi denna höst, det är som tiden går i raketfart.
Orkade inte se något på tv igår, såg lite big bang theory med Björn innan han åkte hem bara men var så sjukt trött. Pratade med Lisa i telefon istället.
Orkade inte ens öppna boken utan somnade och sov hela natten. En sak som är roligt med att jobba är att jag sover mycket bättre. Nog för att jag nästintill alltid drömmer mardrömmar och har mycket ångest och panik i sömnen, men jag vaknar i alla fall inte som jag brukat göra förr. Inatt hade jag skaffat en helt underbart söt hundvalp, så go och fin. Sen på något vis ramlade jag ner med kroppen i ett öppnat brunnslock och kom inte upp. Ja kämpade med att ha hela kroppen nere i brunnen och försökte dra mig uppåt. Jag var på storgärdet i Orsa. Mina mardrömmar befinner sig ofta där, det är som att jag kämpar för livet varje gång jag befinner mig där i drömmarna. Är jagad av människor och håller på att dö av olika skäl. Jag vet inte om mitt förflutna drar i mig i drömmarnas värld. Hur det än är, så är dessa drömmar jobbiga och dagen efter går jag ofta omkring med stressig känsla i kroppen.

14 Comments

  1. Men fy o drömma otäcka drömmar hela tiden. Frågan är ju då om du egentligen sover bra även fast du inte vaknar?! Du skulle ha varit till en drömtydare eller liknande. Jag tror iaf att drömmar betyder ngt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: