Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Långväga gäst.

20121107-195401.jpg

Lena kom oväntat förbi här med sin kompis. Med sig hade hon en present! Cookie monster som hon köpt till mig i USA när hon var där. Helt underbar! Jag avgudar sesam street och cookie monster har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Nu bor han här! Söt va?!

Att träffa Lena var jätteroligt! Hon är alltid lika rolig att träffa, varm och go och fruktansvärt rolig!

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: