Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Långväga gäst.

20121107-195401.jpg

Lena kom oväntat förbi här med sin kompis. Med sig hade hon en present! Cookie monster som hon köpt till mig i USA när hon var där. Helt underbar! Jag avgudar sesam street och cookie monster har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Nu bor han här! Söt va?!

Att träffa Lena var jätteroligt! Hon är alltid lika rolig att träffa, varm och go och fruktansvärt rolig!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.