Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Tiden.

Igår var jag helt slut efter afterwork jag såg Revenge och The vampire diaries och slocknade direkt efteråt. Kände hur ögonen riktigt slog ihop sig. Jag vet inte vad som hänt mig med själv, ibland känner jag mig som jag befinner mig i trötthetensparadis i alla fall på helgerna. Det är kanske för att man hinner slappna av då?
Annars har jag inte hunnit med så mycket, igår var det svinkallt och jag trodde jag skulle mötas av snö när jag tittade ut idag men marken är bar. William är hos Björn i helgen, det märks att han blir äldre för jag ser mindre och mindre av honom. Tiden med barn blir mindre ju äldre barnet blir, det märks väl när man endast har ett barn. Absolut märks det säkert om man har fler barn med, men jag tror att det är mer påtagligt när det är alldeles tyst hemma för ens barn åkt i väg på egna intressen. Precis på samma vis som det lär vara när syskonen flugit ur ”bot” och man endast har ett barn hemma. Tiden med barn är så knapp, jag älskar varje minut av tiden med William, han är min dyrbara gåva. Jag saknar honom i massor!

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: