Min lördag

Jag har läst böcker dagen till ära. Min bror kom hit strax efter fyra och vi pratade, åt middag och såg på Big Bang theory och vänner. Blev även lite så mycket bättre idag.

Fick jättefina kort från min kusin idag, på min pappa som tonåring. Det var jättekul att se och de roliga var att jag såg drag från mig men även från min bror Mattias. Min bror såg korten och såg det med. Jag blev verkligen jätteglad över fotona då jag inte har speciellt mycket kort på min pappa.

Annars är jag trött och ska väl lägga mig och sova nu.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Min lördag

  • 11 november, 2012 at 14:10
    Permalink

    Det förstår jag att du blev glad över korten. Vi har inte heller så mkt kort på våran pappa.

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: