Att läsa böcker, vilket lyx.

Nu har jag läst ut böckerna jag handlade på CDON för några veckor sen. Hela dagen har bestått av att läsa, det känns i kroppen. Tycker man blir trött av att läsa, men sitter man med en bok och inte har annat för sig är det en viss lyx att ha tiden till att läsa.

William kom hem idag, men nu har han gått och lagt sig imorgon blir det jobb och skola för oss igen. Den här helgen gick lika fort som alla andra helger.

Förresten måste jag berätta om en dröm jag hade inatt.

Jag gick i en spiraltrappa, på vägen upp ser jag ner på min mage och känner på den och tänker “mina tvillingar”. I samma sekund får jag värkar, jag känner hur det gör ont och hur jag hamnar på en sjukvårdsavdelning som får med mig på en bår. Jag läggs i ett rum för att snittas och jag vaknar precis när kniven skär igenom min mage.
Jag har drömt en liknade dröm för något år sen, befann mig även då i en spiraltrappa när jag såg blod forsa ner emellan mina ben och hur min tanke är: RÄDDA mina tvillingar. Det är riktigt obehagligt, förra gången såg jag hur blodet rann ner för båren och hur jag grips av panik medan livet tinar bort från mig.
Jag påstår inte att mina drömmar är normala, jag vet att jag drömmer otroligt mycket konstiga saker, ibland när jag vaknar känns det som jag vill skrika rent av. Men jag måste skriva upp sånt här då jag tycker det känns som en viktig del i mitt liv, mitt nattliga liv.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Att läsa böcker, vilket lyx.

    1. Fnulan – Förstår dig precis, jag höll på att spy av böcker tills förra veckan när jag började läsa en helt vanlig BOK. Det kändes helt underbart, bara få läsa för nöjesskull 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: