Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Lågt Blodtryck

20121127-070653.jpg

Har haft lågt blodtryck i tvådagar nu, känns som kroppen åker karusell för jag mår så illa. Jag är så här i perioder så det är inget ovanligt bara drygt.

Jag sitter och väntar på bussen, William är i skolan och jag kommer inte få se honom innan 18:30 tidigast idag och då är det bara sängen som gäller för honom. Men det blir väl bra antar jag nästa vecka är sista dagen som är så här lång detta år.

Det som är trist är väl att det är mörkt när man vaknar och när man kommer hem. Lär väl bara vänja mig.

Hoppas ni får en fin dag i alla fall.

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: