Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

När snön färgat staden vit.

20121206-070458.jpg

Sitter och åker bussen mot Borlänge och jobb. Idag är det torsdag och vi har utedag. Det kan nog behövas för just nu är jag så trött så jag kunde lätt somna om. Fick en inte allt för rolig upplevelse i natt när William (han påstår att det var ”inte jag” som gjort det) hade ställt larmet på sin mobil klockan 01:00 jag stängde av och den började larma efter 5 min igen så efter mycket om och men och muttrande fick jag ut batteriet. Jag var inte glad! Jag hatar att bli väckt mitt i natten. Jag har aldrig haft något morgon humör och jag skulle nog kunna begå mord den tiden på dygnet!

Hur som helt, angående ”inte jag” är det någon som vet vem h*n är?! Jag har mycket otalt med den där ”inte jag” som uppenbarligen är många barns bästa vän. Så någon som känner inte jag?

6 Comments

  1. Men Madde, du som har så bra minne annars… Du borde väl komma ihåg vem ”inte jag” är, jag minns tydligt att han eller hon fanns i din bekantskapskrets när du var liten även om JAG aldrig såg till personen ifråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d