Björn fixade middagen idag i form av tacos. Jag älskat tacos, blir aldrig trött på den rätten.
Vi sover över här i natt, jag och William. William och Björn har spelar borderlands och verkar nöjda med det. Själv har ja iPhone surfat mer eller mindre hela tiden sen vi kom hit.
Skumt att tänka sig att imorgon är sista dagen på 2012, började inte 2012 nyss?! Tiden har verkligen en förmåga att gå fort. Rent av för fort!

4 kommentarer

  1. Jag åt mig trött på tacos för cirkus 10 år sedan. Så det var ett rejält uppehåll innan jag kunde äta det igen. Var på några år iaf. Så numera försöker jag att inte äta det så ofta. Men gott är det, riktigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: