Jag vaknade klockan 5.00 i morse och sånt är faktiskt inte okej! Det är inte okej när man inte vill göra annat än att somna om, men ändå vet att det här kommer inte gå. Vid sju höll jag på att ge upp när jag av någon mystisk anledning SOMNADE om! Jag blev riktigt glad vill jag lova!

Nu är jag vaken och tänkte duscha och kika förbi på regementesområdet för att köpa bland annat blommor på maxi men även klura ut någon middag.

Imorgon börjar jag jobba igen, med studiedag som start. Så nu är det dags att blicka framåt mot våren! För nu kommer den strax! Jag älskar våren och sommaren så den här tiden på året brukar alltid göra mig pigg och glad.

80.Jag o Madde_7Min mamma och jag. I februari lär det vara 29 år sedan denna bild togs.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: