20130107-163504.jpg

En av många anledningar till att ogilla dalatrafik. Höjer avgiften för bussåkande så ska folk klämmas ihop i en överfull buss och ändå bli tvungna att betala fullpris! Är lika fullt bakom! Förutom de är bussen redan 20 minuter försenad och jag kommer hämta William senare än jag borde. Om ni mot förmodan skulle behöva ta buss i Dalarna, gå dit ni ska. Det går definitivt fortare…

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: