Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Jobba, jobba, jobba.

Japp. Idag drar det igång första dagen på terminen med eleverna.

Drömde helkonstigt inatt. Drömde om gamla saker som jag inte tänkt på i över 10 år, det var halvmärkligt tycker jag. Sen att drömma om folk man inte har något med att göra längre? Jag har alltid funderat över varför man gör det?
Jaja, antar att det fanns en poäng med den saken också.
Nu ska jag åka på bussen igen… Usch, hatar bussåkande.

Var så sjuktttrött igår, såg på revenge och Once upon a time och sen la jag mig och sov. Ikväll ska jag se bunheads och switched at birth! Sen imorgon är det pretty little liars och the lying game igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.