Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Första dagen efter jullovet.

20130107-071057.jpg

Då är jag tillbaka på bussen mot jobb och allvar igen. Hann med en liten pratstund med en av Williams lärare det var trevligt. Eller ja, William hade henne i förskoleklass och ettan nu har han nya lärare i arbetslag 2-3.

Annars är det lugnt jobbar till 16:00 idag så hämtar väl William 16:45 lång första dag för honom men det kompenseras med kortare dagar resten av veckan. Eftersom jag som mest jobbar till klockan 16:00 en gång i veckan.

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa