Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En son åker skridskor med sin pappa.

William följde nyss med Björn till Sportfältet i Borlänge. Kul stund för de båda, det har således gjort att här sitter jag och har ingenting att göra. Skulle ju egentligen kunna börja vika tvätt när jag tänker på det, vika tvätt kan man alltid göra?! Hur kommer det sig att tvättkorgen aldrig tycks ta slut? Jag förstår inte!

Annars leder jag av kroniskt trötthet, jag var nog ett djur som går i ide i mitt gamla liv. Det här med vintern tycks inte vara min grej, jag har alldeles för stort sömnbehov…

På tal om sömn så försökte jag sova en stund på soffan, men William snackade om Ipaden och sen kom Björn och hämtade William. Hade tänkt försöka somna om men gav upp. Jag menar varför ens försöka?! Sova får man göra när man är pensionär, del vill säga om min generation någonsin får bli pensionärer den framtiden ser aningen dyster ut!

Madde (5)Om man ändå ska bada kan man göra det med kläderna på!
Bevis på att min bekvämliga sida alltid funnits där.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d