Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Svårt att somna och träningstankar.

Jag har svårt att somna och känner mig uppe i varv. Sånt är aldrig roligt tycker jag, såna där kvällar som man inte kan somna på hur en gärna man vill.
Jag har just nu flera saker jag skulle vilja göra, börja gymma igen, fixa håret står på några av sakerna, med gym hade jag gärna börjat med en kompis men samtidigt kanske jag skulle fixa sånt bättre ensam? Svårt att säga, ett tag gick jag till må bättre varje dag men så kom livet ikapp. Jag gillar att träna, så jag borde väl börja. Sen blev jag så inspirerad av Anna som kört påsar och nu gått över på LCHF jag funderar på att göra desamma, eller jag halväter de just nu. Mycket grönsaker äter jag framför allt. Jaja! Lär väl få till det på endera viset.

God natt!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.