Godmorgon Sverige.

20130117-064708.jpg

Torsdagsmorgon och det är nu dags för näst sista arbetsdagen på denna arbetsvecka. Idag/eftermiddag har jag lovat William en tripp till sportys lekland. Blir nog kul för honom skulle jag tro, han som alla andra barn gillar ju att vara där.
Idag är det den 17onde januari och set känns perfekt börjar riktigt räkna ner nu mot slutet av februari och början på mars som borde ge lite vår för jag verkligen lider i det här vädret. Varför, varför är man född i kylans land?!

William ska sova hos Björn inatt föresten så inatt fram till söndag kommer jag ha det ensamt på kvällarna. I och för sig sover ju William nattetid men det är så tryggt att ha honom hemma. Jag trivs med det, men han har det toppen hos sin pappa med.

Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Godmorgon Sverige.

 • 17 januari, 2013 at 09:13
  Permalink

  Idag blir det sista lediga dagen innan jobb i helgen så här hemma skall det städas.

  Reply
  • 17 januari, 2013 at 21:20
   Permalink

   Nett – Skönt att städa med 🙂 . De blir det imorgon för mig 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: