Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Presentkort

En dag så snabb.

20130122-215007.jpg

Känns som denna tidsdag bara försvann innan man ens hann börja den. Fördelen med tisdagar är i alla fall att det endast är tre arbetsdagar kvar när tisdagen gått. Inte för att helgen är jätteviktig egentligen men det är bra att den finns där.

Idag när jag kom hem hade jag fått varucheckar från Kraft foods. Förr förra veckan exploderade två stycken kapslar när de sattes i Tassimon, från samma förpackning. Jag kontaktade där med Tassimo som tog det hela på allvar och skickade kompensation. Det tycker jag tyder på att Kraft Foods och Tassimo är ett seriöst företag. Tänkte att jag ville notera det för er bloggläsare, alla företag som tar synpunkter på fullaste allvar är enligt mig seriösa, och nu vet jag ett företag jag litar på i alla fall.

8 Comments

    1. Nina Bergquist – Visst är det så, de är ju dyra och då förväntar man sig ju att få något tillbaka för pengarna. Så är nöjd med att de tog tag i ”problemet”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa