En dag så snabb.

20130122-215007.jpg

Känns som denna tidsdag bara försvann innan man ens hann börja den. Fördelen med tisdagar är i alla fall att det endast är tre arbetsdagar kvar när tisdagen gått. Inte för att helgen är jätteviktig egentligen men det är bra att den finns där.

Idag när jag kom hem hade jag fått varucheckar från Kraft foods. Förr förra veckan exploderade två stycken kapslar när de sattes i Tassimon, från samma förpackning. Jag kontaktade där med Tassimo som tog det hela på allvar och skickade kompensation. Det tycker jag tyder på att Kraft Foods och Tassimo är ett seriöst företag. Tänkte att jag ville notera det för er bloggläsare, alla företag som tar synpunkter på fullaste allvar är enligt mig seriösa, och nu vet jag ett företag jag litar på i alla fall.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En dag så snabb.

 • 23 januari, 2013 at 12:36
  Permalink

  det va ju bra att dem tog det på allvar. skönt att få kompensation. deras kapslar kostar ju ändå en del. då vill man ju inte ha en explosion :S

  Reply
  • 26 januari, 2013 at 12:02
   Permalink

   Nina Bergquist – Visst är det så, de är ju dyra och då förväntar man sig ju att få något tillbaka för pengarna. Så är nöjd med att de tog tag i “problemet”.

   Reply
 • 23 januari, 2013 at 12:56
  Permalink

  Men va bra! det är härligt när det finns stora företag som lyssnar på sina kunder 🙂

  Reply
  • 26 januari, 2013 at 12:07
   Permalink

   Camilla 32 år & blivande 10 barnsmamma – Verkligen 😀 . Jag blev jättenöjd med deras bemötande 🙂

   Reply
  • 26 januari, 2013 at 12:10
   Permalink

   Carro – trebarnsmamma på Gran Canaria – Ja de var läskigt, var rädd att maskinen skulle gå sönder/börja brinna först men nu funkar allt bra i alla fall 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: