Dark Mode Off / On
Fika & måltider

chai latte

20130128-152647.jpg

Tog mig en chai latte för att stilla mitt sötsug, av någon underlig anledning är jag alltid hungrig när jag börjar försöka leva sunt! Jag börjar tänka på mat hela tiden, sjukt egentligen? För idag har jag ätit mer en jag brukar bara de att jag uteslutit riset som var till skolmaten idag. Tog istället massor med grönsaker.

Related Tags:

8 Comments

  1. det brukar vara så i början, men försök äta tre mellan mål per dag och tre normala mål per dag, efter några dagar börjar det försvinna jag lovar 😀 är inne på tredje veckan nu utan godis ( mörk choklad äter jag om jag blir alldeles för sugen ) och jag har lagt om mina matvanor radikalt 🙂

    1. Jennifer – Alltså jag är mest hungrig för att jag börjar tänka på mat. Är inte för att jag är hungrig egentligen. Normalt äter jag 2 mål per dag, så att jag blir hungrig nu när jag börjat ändra kosten beror bara på tvångstankar.

  2. hahah bra att jag inte är ensam med att tänka på mat hela tiden… undrar ibland hur man lyckas göra det fastän man inte är hungrig… men mat är ju gott! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: