Dark Mode Off / On
Läraryrket

Så hade ytterligare en dag passerat.

Dagen gick fort fram idag, och morgondagen kommer gå ännu snabbare eftersom jag då har min ”långa” dag. Imorgon ska vi prata om Domherren och barnen ska måla Domherrar och sätta upp i vinterträdet. I höstas hade vi höstträd med Igelkottar på marken under trädet men nu ligger Igelkottarna under snön. Det ska vi göra på skapande, vi ska även ha lite matematik i form av hälften.

Efter Förskoleklassdagen kommer jag jobba en stund på fritids i cirka en timme sedan har vi lite A-lag och efter det ska vi ha extra AP-träff i 30 minuter. Det är väl ungefär så min tisdag kommer se ut. Det har varit lite folk som varit intresserad av att veta lite mer om läraryrket och vad vi göra och sånt så la in det där i alla fall hoppas det roar någon?!

Efter jag kommer hem imorgon ska jag hämta William i skolan, tänkte ta och gå till Björn då. Vi ska nämligen dit på middag, på de viset är det ju ganska perfekt att ta en promenad så får man sin vardagsmotion imorgon direkt efter jobbet och innan maten. Får se om jag och William hinner kika in på Willys en sväng också, mest för att se om jag skulle kunna handla lite frukt och grönt igen.

William lekte med sin kompis från det han kom hem, jag plockade och pysslade en stund för att sedan somna på soffan, behövde väl få igen den missade sömnen jag råkade förkasta när jag inte kunde sova som jag skulle i natt får hoppas på bättre sömn denna natt.

Har gjort i ordning en smoothie tills imorgon bitti. Tror den kommer vara perfekt för att pigga upp mig, sätta igång ämnesomsättningen samt att smoothies brukar vara en bra start på nya vanor för mig.

Nä om jag skulle sluta babbla nu och gå och lägga mig kanske, lägga mig i en renbäddad säng. Finns det något skönare?!

2 Comments

  1. en smoothie på morgonen är aldrig fel! dock är jag alltid för lat för att göra det just på morgonen, så jag kanska ska ta och göra en på kvällen så jag har den klar till morgonen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: