Dark Mode Off / On
Läraryrket

Välkomnade värme!

Nu är det varmare än på mycket länge! Jag välkomnar detta med öppna armar, föredrar detta mot en massa minusgrader så man står och fryser röven av sig, det är liksom bara inte roligt!

William är i skolan, jag sitter på bussen mot jobb och idrott.
Innan vi begav oss idag passade jag på att slänga i en maskin med sängkläder. Har sovit asdåligt i natt, vaknade med ångest och kunde inte somna om så till sist började jag surfa på iPhonen för att hitta recept på diverse smoothies så får se om det blir en så till frukost imorgon, tänkte att jag gör klart en ikväll så kan jag dricka smoothies till frukost. Den här morgonen tog jag en banan, såg att
det kanske inte var det bästa sen men tänkte att va fan! Hur farligt kan det vara att äta en banan liksom? Håller på med lite LCHF och har som mål att gå ner några kilon, förutom de har jag även satt upp lite smått med träningsmål och har även börjar spåna på att eventuellt börja gymma igen. Jag känner att jag vill ha e nystart i livet när jag ändå är slut med studier och det äntligen börjar sjunka in.

6 Comments

 1. Jag blev så glad imorse när jag vaknade av att det föll av snö från taket, jippie!
  Dock hade det ju snöat en massa inatt, men det kanske töar bort snart…*hoppas*

 2. Jag gjorde en jättegod vaniljsmoothie idag a´la LCHF.

  Turkisk yoghurt och/eller Kesella
  Grädde
  Vaniljpulver
  Stevia strö
  Ett ägg
  Lite vatten för att få till önskad konsistens
  Mixa i blender, supergott. Som vaniljmilkshake 🙂 Tänkte prova med blåbär imorgon, men hittills är hallon min favvo 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: