Jag valde att färga håret nu, orkar inte sitta och vänta så nu har jag valt en färg vilket fick bli svart, en hårfärg jag trivs bäst i. Om jag vill slänga i slingor får jag väl göra de sen då? Nu återstår att gå och klippa mig någon dag eller så, för de behövs oavsett men jag har i alla fall gjort något med håret och tro mig de känns bra. Resultat får ni se om en stund.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: