Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Rusta och ÖB

001Vi gick hem till Björn idag, på vägen dit mötte vi upp Björn och gick in på affärerna vid regementet. Fick med mig lite smått hem, kunde liksom inte låta bli då de var saker jag behövde. Tofflorna blev en HIT! Jag hade såna förut men den ena försvann och jag gav upp mitt sökande till sist, nu har jag alltså rosa med prickar vilket är helt underbart. Sitter just nu och värmer mina små fötter!

Hos Björn spelade vi lite familjespel, kikade på Polisskolan 1 och hade det allmänt trevligt. Williams farfar skjutsade hem oss, när vi kom hem åt vi lite lunch och nu sitter jag här och ska hinna med att se The Carrie Diaries som jag inte hunnit med att se ännu!

8 Comments

  1. Va tråkigt! Tjejerna dom hostar ibland så jag nästan tror att dom ska kräkas =( Men ger inte detta med sig ringer jag vårdcentralen då det receptfria inte hjälper helt. Så jobbigt för dom att hosta så och inte kunna sova. Än så länge håller sig iaf febern borta!!!

    Tofflorna ser riktigt sköna ut! Jag kör med strumpor och sockra på här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d