Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Måndag is here!

20130204-065127.jpg

Happ då var det måndag igen då. Helgerna känns som en enda hej och hej då!

Måndagen till ära har jag jordens träningsvärk i magen! Körde plankan och andra magövningar i lördags kväll. Bestämt mig för att inte göra som jag annars gärna gör när jag börjar träna och sånt köra mjukt och inte kämpa på som en idiot för då ledsnar jag ur, den här gången ska jag ta det lugnt för intensivitet funkar inte på mig.

Blir utvecklingssamtal med William idag, så blir nog bra. Men först jobb och gymnastisk står på schemats första pass.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa