Jobb och utvecklingssamtal.

Jobbade och efter jobbet så åkte jag mot Williams skola för hans utvecklingssamtal. Det gick jättebra, han ligger mycket bra till och om han fortsätter så här kommer han få höga betyg när det kommer ges. Han är motiverad och hans lärare sa att William är väldigt visuell och lär sig massor genom att bara lyssna. När de gjort diagnoser nu så får William riktigt höga poäng så det kändes jättekul att höra. Han är ju duktig så det är ingen nyhet men som förälder kan man inte annat än att bli stolt över sitt barn!

Efter utvecklingssamtalet gick vi hem hit. Fuskade lite idag och jag och William köpte två barnpizzor som vi delade på. Helt lagom mängd, större en så behöver faktiskt inte pizzor vara. Men imorgon blir det att återgå till att äta sunt igen. Men tycker att man måste få “fuska” ibland.

Efter maten så jag på Glee med Björn via netflix.

Ska se på lite serier och sova sen. Jag är sjukttrött nämligen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Jobb och utvecklingssamtal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: