Jag råkade somna på soffan idag, verkligen helt utmattad dessutom. Har någon virus i kroppen som inte brutit ut ännu men till helgen ger jag mig fanken på att jag kommer bli sjuk. Jag menar varför ha en fin och frisk helg? När man kan spendera den i sängen?!

William är lagd och jag ska strax se på The lying game och Pretty little liars sen är det kväll igen. Gah! Tråkblogg på vardagarna det bara är så jag har inget att förtälja och desto mindre att göra. Vardagarna består av samma saker dag ut och dag in!

Hoppas ni haft en fin onsdag i alla fall. Kommer roligare saker till helgen, det är ett löfte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.