Varje morgon när jag vaknar.

Känner jag mig sjukligt trött och hade gärna sovit några timmar till.

Jag har sovit uselt i natt och känner mig uppstressad, vet dock inte varför utan de sitter i hjärtat på något vis, på insidan. Så här känner jag ofta runt februari, mars, april som att hjärtat sluter sig för ett par månader innan våren kommer på riktigt där jag likt vårens blommor blomstrar fram. Svårt att förklara, men vintern ger mig inte den där lyckokänsla andra tycks uppleva.

Nu blir det jobb.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Varje morgon när jag vaknar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: