Rim är en del av min vardag, rim, ramsor, dikter och ordspråk. Sånt har alltid legat mig väldigt nära. Jag minns att jag som tonåring ofta hade något bra ordspråk att plocka fram när det hände något speciellt, det var som mitt huvud alltid var som klarast på såna saker.
Fortfarande ligger sånt mig väldigt nära, eller att slänga ur mig någon kommentar som chockerar folk. Jag har rätt rå humor och kan skratta ihjäl mig åt sådant andra tycker är hemskt, jag ser liksom situationerna i huvudet. Det är inte så att nätmobbning eller annat är okej, men när man läser vissa människors kommentarer om vissa människors livsöden kan jag skratta så tårarna rinner. Jag har ganska rå humor men det gör livet så mycket roligare när
man kan skratta åt tragedier istället för att fastna i den och vara sorgsen och bitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.