Vaken i nervernas land.

Sovit extremt dåligt, drömt massa skit och är oroad över rektorns besöket. Har ändå känt mig relativt lugn fram tills nu. Vips var man bara jättenervös. Vet ju vad och hur jag ska visa min uppgift men det är alltid nervöst att ha någon som bevakar vad man gör. Men detta är del 2 av fyra så när denna del är bedömd har man “bara” två delar kvar tills jag gjort klart mitt introduktionsår och kan söka min lärarlegitimationen. Ser fram emot den dagen.

Lär väl kanske gå upp snart nu då, så kan jag äta frukost i lugn och ro.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Vaken i nervernas land.

 • 8 mars, 2013 at 13:30
  Permalink

  Usch va nervös :/ Jag hade nog min första bästa dröm ever igår om att jag hade en egen häst 🙂 annars har jag faktiskt mest drömt dåliga saker typ under hela mitt liv

  Reply
  • 9 mars, 2013 at 12:51
   Permalink

   Nightflies – Drömmer sällan heller bra saker. Mer obehag än behagligt :/

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: