Hur dagarna går.

William är fortfarande inte frisk så detta blev min andra vab-dag denna vecka, imorgon ska jag jobba till 11:30 då jag lär åka tillbaka hem för att ta hand om William då Björn har möte.

Det är då alltså onsdag idag, jag har hunnit med att se sista avsnittet för säsongen på både Switched at birth och The lying game kommer sakna båda tills de börjar igen. Jag hoppas på att The lying game ska fortsätta för jag ÄLSKAR verkligen den serien så sjukt bra!

Annars är det inget speciellt, ska väl gå och sova nu och möta morgondagen.

Godnatt på er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: