Att vara förälder.

20130313-221556.jpg

En del i att vara förälder är att vara stöttande i saker som behövs just nu. Jag ringde Williams skola för att höra om jag skulle ta med något därifrån så han inte missar så mycket nu när han är sjuk. Fick komma ner och hämta matematikboken och matematikläxan för nästa vecka samt lite utifrån temat de jobbar med. Vi satte oss en stund tillsammans och hjälptes åt med matematikboken. En del i att vara förälder, en del i att stötta och hjälpa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Att vara förälder.

 • 13 mars, 2013 at 22:48
  Permalink

  Mycket intressanta och tänkvärda -superbra skrivet du skrivit i de senaste inläggen.

  Reply
 • 14 mars, 2013 at 07:45
  Permalink

  Ngt jag själv tänkt mkt på. Eftersom jag själv aldrig fick ngn hjälp o stöttning hemma. Detta är en av många saker som jag själv aldrig fick som jag ska ge mina barn, så gott jag kan.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: