Sitter och lyssnar på sonen och hans bästa kompis som spelar the sims. Barn har ju en förmåga att låta underbart roligt, nyss hörde jag sånt där riktigt hjärtligt skratt som fick mig att tokle från öra till öra. Barn är underbara!
William ska sova hos grannen (del vill säga bästa kompisen) i natt så dem är nere på en kort visit här nere, frågan är vad jag ska hitta på? William tycks ha roligt på sitt håll, och jag bara sitter här och rullar mina tummar.

Funderar även på vad man ska äta till middag, och det är fil som är bästa middagen denna dag då man ändå kommer äta ensam. Jag hatar att äta ensam det fyller ingen poäng. Finns det fler därute som är så? Som helt enkelt inte kan äta ensamma utan måste äta med någon?

Solig och fin dag idag i alla fall.

6 kommentarer

  1. Hoppas att du fick något trevligt gjort. Här skall jag skjutsa sonen till badhuset om en stund, han har en dejt där med tre tjejer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: