Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Tadidadidam.

Har ingen bra rubrik för dagen. William och hans kompis spelar Skylanders och här sitter jag och glor på nätet i bristande energi på annat. Ska strax ta mig för att vika tvätten. Känns vårigt och fint när man tittar ut genom fönstret i alla fall, kanske det är rätt tid nu? Kanske våren faktiskt kommer nu?! Vad tror ni?

Har inget spännande att skriva om, det känns som jag inte har tid med detta fullt ut. Ska väl försöka att få mer tid kanske, eller i alla fall mer intressant att delge för just nu känns det inte speciellt kul att skriva när jag inte kan berätta något spännande.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa