Har ingen bra rubrik för dagen. William och hans kompis spelar Skylanders och här sitter jag och glor på nätet i bristande energi på annat. Ska strax ta mig för att vika tvätten. Känns vårigt och fint när man tittar ut genom fönstret i alla fall, kanske det är rätt tid nu? Kanske våren faktiskt kommer nu?! Vad tror ni?

Har inget spännande att skriva om, det känns som jag inte har tid med detta fullt ut. Ska väl försöka att få mer tid kanske, eller i alla fall mer intressant att delge för just nu känns det inte speciellt kul att skriva när jag inte kan berätta något spännande.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: