Sova över.

Jag sov över hos Björn i natt. William
med så klart men de är ju hans pappa så. Somnade på soffan strax innan tio haha. Fick knappt en lugnstund igår så var väl inte så konstigt har som träningsvärk i magen och kroppen perfekt! Så blir det när man jobbar på, skitkul att slänga saker. Ska fortsätta med klädkammaren imorgon tänkte jag, har liksom ändå inga riktiga påskplaner eftersom jag typ inte firar påsken. Ska till Björns syster/Williams faster på lite kalas idag och efter ska jag, Björn och William äta lite påskmat men påsken förknippas med död för mig så jag vill bara att denna helgen ska försvinna. Pappa dog på påskafton 1993, det är således snart 20 år sedan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Sova över.

  • 29 mars, 2013 at 09:42
    Permalink

    Gillar du fortfarande Björn? eller är bara vänskap mellan er ? 😛
    Ja gillar inte heller påsken. 😛

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: