En mysig stund tillsammans, en stund för dagen.

Nyss ätit frukost och William sitter nu och tittar på minecraft på youtube. Han är besatt av saken, hela livet går just nu runt tack vara filmer och spel som handlar om minecraft för min son. Är era barn också inne i spelets värld? Jag tror jag kan allt om hur man craftar och bygger broar snart. Erkänner, vissa dagar håller jag på att få psykbryt för jag är inte riktigt intresserad men så påminns jag om att när han flyttar hemifrån kommer jag sakna detta, alla berättande om spel eller vad för intresse som just nu fångar hans vardag. Livet med barn är så kort att man bör passa på så länge man kan att njuta av livet med dem.

Annars då? Jag och William ska till Sportys Lekland strax och där ska William få leka medan jag själv säkert åker något men mest av går dit för att göra det som är en del av föräldraskapet att låta sitt barn ha roligt.

Det är alltså våran dag, än så länge. Sportys och något mer står som sagt på tur. Tror denna dag kommer bli perfekt!

001

Gott med smörgås.002Dagens frukost:
Grötbröd med skinka och ost samt GURKA!
(fick just ett minne av någon vi kallade för gurkan i tonåren… Ryser!)
Tassimo latte med mindre socker.
Proviva: Hallon och granatäpple.
Kesella med hallon, blåbär, pumpakärnor, linfrön och fiberhavregryn.

003William snackar på, och BEHÖVER klippa håret.
Jag vet Wiliam, vi ska åka till frisören någon dag. Du har tjatat om saken ett tag nu.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: