Snabbar mig och skriver ett morgoninlägg på datorn idag. Vaknade strax innan fem ändå och passade då på att betala alla räkningar. Jag ska därmed “roa” mig med att ringa till Bertmarkförlag om några dagar och berätta att jag SÄGER upp böckerna. För fem år sidan kom en försäljare hit, väldigt påträngande och skulle absolut sälja böcker som var “sååå braaa” och värda massa pengar. Jag som har väldigt svårt för att säga nej, försökte flera gånger förklara att NEJ jag har inte råd. Han fortsatte och skulle komma in och visa och innan jag visste ordet av låg en av böckerna på mitt köksbord och jag skulle absolut läsa igenom den tyckte han och skicka tillbaka om jag inte var intresserad så drog han. Jag minns att jag ett par dagar senare tänkte bege mig i väg till posten för att skicka tillbaka den och då skulle boken vara tillbaka hos dem TIDIGARE! Så där stod jag med ett abonnemang på uppslagsböcker i 5 år. Böcker jag aldrig kollat i och som inte är värda en krona på till exempel tradera, va fan folk har ju INTERNET idag… De dyraste böckerna jag äger då det nästan kostar 900:- per bok. Det har grämt mig i flera år och man fick inte säga upp saken fören man hade köpt 5 böcker så, WOHO! De tog ju sin lilla tid, nu är de betalade och jag ska med glädje ringa Bertmarkförlag och säga upp saken för att ALDRIG mer ha med företaget att göra.

Nu ska jag duscha, äta frulle och bege mig till jobbet.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: