Igår på jobbet:
Jag smiter in en snabbis på toaletten medan barnen kläder på sig för att gå till maten.
Hör strax ett barn ropa mitt namn i form av panik så svarar (läs skriker) jag är här!
Barnet: FÅR jag hålla din hand när vi går till maten?
Jag: Ja det kan du få, men kan jag få bli klar på toaletten först?
Barnets GLADA svar: JA!

Jag insåg i den stunden att drömmen om att få vara ifred på toaletten är ett LYX jag varken får i hemmet eller på jobbet. För aldrig är jag så intressant hemma som när jag stänger toalettdörren, och tydligen är det lika på jobbet så. Någon mer som vill följa med på toaletten? Välkommen och stig på!

6 kommentarer

  1. Ja det där känner man igen, skriver känner för när sonen blir äldre ja då får du sitta ifred hemma iallafall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: